Afvalwaterbehandeling

Unda is exclusief dealer voor SLCE watermakers. SLCE levert onder de naam AQUA-BASE® een serie compacte watermakers voor jachten en kleine commerciële schepen. De machines kenmerken zich door hun hoge kwaliteit.

Twee varianten

AQUA-BASE® biedt twee varianten:

1. De ES-serie die gebruik maakt van een lagedrukpomp met mechanische drukverhoger, met een capaciteit van 35 tot 105 L/uur.

2. De klassieke X- en Y-series die gebruik maken van een hogedrukpomp, met een capaciteit van 30 tot 300 L/uur.

Hoge kwaliteit

De AQUA-BASE® serie is opgebouwd uit de meest hoogwaardige componenten. Dezelfde kwaliteitsnorm die ook voor de grotere SLCE machines geldt, is ook van toepassing op de AQUA-BASE® range. Zo hebben alle AQUA-BASE® modellen een certificering van Bureau Veritas ontvangen.

ES-serie watermakers

De ES-serie maakt gebruik van energieterugwinning. Hierdoors is deze watermaker geluidsarm, compact en zeer energiezuinig.

Capaciteit: 35 t/m 90 L/uur

Lees meer over de ES-serie

X-serie watermakers

De X-serie is de kleinste watermaker die gebruik maakt van een traditionele hogedrukpomp. Door zijn compacte afmetingen en het feit dat hij op 12 of 24V werkt, maakt hem ideaal voor jachten.

Capaciteit: 30 t/m 90 L/uur

X serie watermaker

Y-serie watermakers

De watermakers uit de Y-series zijn echte alleskunners. Zo zijn ze compact genoeg om op kleine schepen toegepast te worden en tegelijkertijd robuust genoeg om zware omstandigheden de baas te kunnen.

Capaciteit: 60 t/m 300 L/uur

Y serie watermaker