Over Unda

Wij leveren een breed pakket aan waterzuiveringsapparatuur voor scheepvaart en particulieren. 

Zo leveren wij producten variërend van filters tot aan complete omgekeerde osmose installaties. Onze producten zijn terug te vinden op een grote verscheidenheid aan schepen, zoals werkschepen, visserijschepen, offshore schepen en jachten. Maar ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden voor onze betaalbare waterontharders.

Ons doel is een geschikt product te vinden dat voldoet aan uw wensen. Ons brede assortiment biedt daarvoor een uitstekende basis. 

Wij communiceren helder en direct en hebben een no-nonsense mentaliteit. Als iets niet kan, dan zeggen we dat. Als we beloven iets te doen, dan doen we dat ook. 

Onze producten

Naast de levering van onze eigen producten vertegenwoordigt Unda ook een aantal vooraanstaande producenten van waterzuiveringsapparatuur in de Benelux.

Logo SLCE

SLCE Watermakers

Unda is exclusief dealer voor SLCE en AquaBase Watermakers uit Frankrijk. Zij zijn al 30 jaar toonaangevend als het gaat om watermakers gebaseerd op omgekeerde osmose. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u de machines van SLCE over de gehele wereld tegenkomt in de offshore, visserij, en op werk- en marineschepen.

Mollius logo

Mollius waterontharders

Mollius levert compacte en no-nonsense waterontharders. Alle modellen worden gekenmerkt door hun eenvoudige bediening en scherpe prijs.

De Mollius waterontharders zijn een van de voordeligste op de markt en worden gekenmerkt door een uitstekende betrouwbaarheid, wat ook onderstreept wordt door de 5 jaar garantie die Mollius biedt.