Professionele watermakers

Unda is dealer voor SLCE watermakers uit Frankrijk. Zij kennen twee productlijnen. Naast hun uitgebreide lijn professionele watermakers, waar u op deze pagina meer over kunt lezen, leveren zij onder de naam AquaBase ook een serie compacte watermakers.

SLCE watermakers brengt al sinds 30 jaar de meest betrouwbare watermakers op de markt. Niet alleen blinken de watermakers uit in hun betrouwbaarheid, ook zijn ze eenvoudig in onderhoud en zijn ze uitstekend gedocumenteerd.

Naast de levering van nieuwe machines kunt u bij Unda ook terecht voor alle originele SLCE onderdelen en voor service werkzaamheden.

SD serie watermakers

De SD watermakers zijn gemaakt geschikt om non-stop te produceren. Deze watermakers zijn in verhouding tot hun prestaties compact, eenvoudig in onderhoud en makkelijk te bedienen.

Capaciteit: 1.5 – 64 m3/uur

SD watermaker

SH serie watermakers

De SH serie vangt aan waar de SD serie ophoudt. Bij deze watermaker zitten alle componenten in een enkel frame, waardoor montage eenvoudig is.

Capaciteit: 30 – 120 m3/uur

SH watermaker

SLE / XLE serie watermakers

De watermakers uit de HLE en XLE serie zijn energiezuinig doordat zij gebruik maken van energieterugwinning. Hierdoor verbruiken zij slechts 3 kWh per 1000L (1m3) geproduceerd water.

Capaciteit: 17 – 1500 m3/dag

HLE waternaker