Unda is exclusief dealer voor SLCE watermakers. SLCE levert onder de naam AQUA-BASE® een serie compacte watermakers voor jachten en kleine commerciële schepen. De machines kenmerken zich door hun hoge kwaliteit.

Compacte watermakers van Aqua-Base

AQUA-BASE® biedt twee varianten:

1. De ES-serie die gebruik maakt van een lagedrukpomp met mechanische drukverhoger, met een capaciteit van 35 tot 105 L/uur.

2. De klassieke X- en Y-series die gebruik maken van een hogedrukpomp, met een capaciteit van 30 tot 300 L/uur.

Hoge kwaliteit

De AQUA-BASE® serie is opgebouwd uit de meest hoogwaardige componenten. Dezelfde kwaliteitsnorm die ook voor de grotere SLCE machines geldt, is ook van toepassing op de AQUA-BASE® range. Zo hebben alle AQUA-BASE® modellen een certificering van Bureau Veritas ontvangen.

ES-serie watermakers

De ES-serie maakt gebruik van energieterugwinning. Hierdoors is deze watermaker geluidsarm, compact en zeer energiezuinig.

Capaciteit: 35 t/m 90 L/uur

X-serie watermakers

De X-serie is de kleinste watermaker die gebruik maakt van een traditionele hogedrukpomp. Door zijn compacte afmetingen en het feit dat hij op 12 of 24V werkt, maakt hem ideaal voor jachten.

Capaciteit: 30 t/m 90 L/uur

X serie watermaker

Y-serie watermakers

De watermakers uit de Y-series zijn echte alleskunners. Zo zijn ze compact genoeg om op kleine schepen toegepast te worden en tegelijkertijd robuust genoeg om zware omstandigheden de baas te kunnen.

Capaciteit: 60 t/m 300 L/uur

Y serie watermaker

Unda is dealer voor SLCE watermakers uit Frankrijk. Zij kennen twee productlijnen. Naast hun uitgebreide lijn professionele watermakers, waar u op deze pagina meer over kunt lezen, leveren zij onder de naam AquaBase ook een serie compacte watermakers.

SLCE watermakers brengt al sinds 30 jaar de meest betrouwbare watermakers op de markt. Niet alleen blinken de watermakers uit in hun betrouwbaarheid, ook zijn ze eenvoudig in onderhoud en zijn ze uitstekend gedocumenteerd.

Naast de levering van nieuwe machines kunt u bij Unda ook terecht voor alle originele SLCE onderdelen en voor service werkzaamheden.

SD serie watermakers

De SD watermakers zijn gemaakt geschikt om non-stop te produceren. Deze watermakers zijn in verhouding tot hun prestaties compact, eenvoudig in onderhoud en makkelijk te bedienen.

Capaciteit: 1.5 – 64 m3/uur

SD watermaker

SH serie watermakers

De SH serie vangt aan waar de SD serie ophoudt. Bij deze watermaker zitten alle componenten in een enkel frame, waardoor montage eenvoudig is.

Capaciteit: 30 – 120 m3/uur

SH watermaker

HLE / XLE serie watermakers

De watermakers uit de HLE en XLE serie zijn energiezuinig doordat zij gebruik maken van energieterugwinning. Hierdoor verbruiken zij slechts 3 kWh per 1000L (1m3) geproduceerd water.

Capaciteit: 17 – 1500 m3/dag

HLE waternaker